radna posjeta

Ministar Lasić obećao završetak cestovnoga pravca Tomislavgrad-Blidinje

Denis Lasić
13.06.2016.
u 13:56

 U radnom posjetu općini Tomislavgrad u ponedjeljak je boravio federalni ministar prometa i komunikacija Denis Lasić, koji se u zgradi općine sastao s načelnikom Ivanom Vukadinom.

Kako se navodi iz Ureda općinskog načelnika, na sastanku je bilo riječi o prilikama u toj općini, prije svega o stanju prometnica, a posebno je naglašena važnost konačnoga završetka cestovnoga pravca Tomislavgrad- Blidinje, za što je ministar Lasić dao svoja čvrsta obećanja.

Vezano za tu dionicu kazano je kako su zemljani radovi na nezavršenih 3,5 km ove ceste  već u tijeku nakon čega će uslijediti i asfaltiranje te do kraja ove godine i konačan završetak ove ceste i njen spoj s cestom Posušje-Blidinje.

Naglašavajući važnost završetka ove ceste za općinu Tomislavgrad, u gospodarskom i svakom drugom smislu, načelnik Vukadin je ministru Lasiću zahvalio na pomoći.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije