ministar unutarnjih poslova HNŽ-a

Ministar Bevanda predao ključeve 26 novih policijskih vozila

bevanda
17.06.2016.
u 16:37

Slađan Bevanda, ministar unutarnjih poslova HNŽ, danas je izvršio podjelu 26 službenih motornih vozila, od njih ukupno 39, koliko je predviđeno u sklopu druge faze nabavke motornih vozila.

Vozila marke  ''Volkswagen'' i ''Škoda''  biti će podijeljena svim ustrojbenim jedinicama Ministarstva, dok će veći dio ovog kontigenta, bit raspoređen ustrojbenim jedinicama Uprave policije, MUP-a HNŽ.
Preostalih 13 vozila će biti podijeljeno u narednih nekoliko dana.

Ministar Bevanda se u izjavi za medije zahvalio županijskoj Vladi, koja je u velikoj mjeri pomogla realizaciju nabavke ovih vozila, koja će policijskim službenicima omogućiti učinkoviti i kvalitetniji rad.

Inače, prva faza  nabavki motornih vozila izvršena je prije nekih godinu i pol dana, dok će posljednja, treća faza, biti otpočeta u narednom razdoblju za što su već osigurana financijska sredstva u županijskom proračunu. Time će se u potpunosti obnoviti vozni park MUP-a HNŽ. Završetkom treće faze MUP će dobiti ukupno 100 novih vozila.
Nabavkom novih motornih vozila izvršit će se jednoobraznost voznog parka, a isto tako će se ostvariti značajne materijalno-tehničke uštede, kako na potrošnji goriva i maziva, tako i na tehničkim opravkama vozila, dok će  operativnost policijskih službenika Uprave policije biti podignuta na veću razinu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije