Sarajevo

Ministar Bevanda i predstavnici Marmara Group o gospodarskoj suradnji Turske i BIH

Bevanda
17.12.2015.
u 13:34

Zamjenik predsjedatelja Vijeća ministara BiH i ministar financija i trezora Vjekoslav Bevanda primio je danas izaslanstvo Marmara Group iz Turske na čelu sa Akkanom Suverom.

Tijekom sastanka istaknuto je da  je dugogodišnja suradnja sa fondacijom Marmara polučila dobre rezultate, te da su predstavnici BiH do sada uspješno sudjelovali na Euroazijskom samitu.

Suver je iskoristio prigodu da pozove ministra Bevandu da iduće godine nazoči na Euroazijskom samitu gdje se tradicionalno okupljaju predstavnici pedesetak zemalja kako bi se u izravnim kontaktima unaprijedila gospodarska suradnja. 

Ministar Bevanda istaknuo je značaj ovog samita koji je i šansa za BiH za privlačenje stranih investicija i jačanja gospodarske suradnje.

Na sastanku je bilo riječi i o reformskim procesima u BiH, s posebnim osvrtom na gospodarske reforme, gdje jačanje ekonomije i privlačenje stranih investicija ima prioritet.

Marmara Group Fondacija je grupa za ekonomska i društvena istraživanja koja ima za cilj unapređenje odnosa između Europske unije i zemalja centralne Azije i Bliskog istoka, priopćeno je iz  Ministarstva financija i trezora BiH.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije