Gradonačelnik Pule

Miletić odgovorio Vučiću: 'Nazdravljam čašom Malvazije različitosti i slobodi mišljenja'

miletić vučić
06.03.2021.
u 10:49

Gradonačelnik Pule i predsjednik IDS-a Boris Miletić reagirao je na izjave srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića, koji je ničim izazvan za sarajevsku komercijalnu televiziju Face izjavio da je Istarska malvazija odvratno vino koje se ne može piti.

- Nazdravljam čašom Malvazije različitosti i slobodi mišljenja. Gospodine Aleksandre Vučiću, mnogi Vaši sugrađani, naši dragi prijatelji i gosti čije je srce u Istri ne misle tako... da citiram našeg neprežaljenog panonskog mornara, Čija je Istra, njegov je svet! Živjeli! - poručio je Miletić putem Facebooka.

Malvazija se ničim izazvana pojavila kao tema u intervjuu kao Vučićev pokušaj da time ilustrira tvrdnju kako Srbi ne cijene dovoljno ono što sami imaju pa tako bezrazložno zbog sentimenata piju loša vina kakvim je okvalificirao čuveno istarsko vino iako su im, po njegovoj ocjeni, na raspolaganju puno bolja koja sami proizvode no ne cijene ih.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?