posjet Županiji Posavskoj

Milas u Posavini: Za bolje sutra gradimo vrtiće, škole, obnavljamo i opremamo bolnice

03.04.2024.
u 19:40

Zvonko Milas, nositelj liste HDZ-a za XI. izbornu jedinicu s kandidatima za tu izbornu jedinicu posjetili su Županiju Posavsku.

„Projekti na području Županije Posavske realizirani uz potporu Vlade Republike Hrvatske bilo da je riječ o izgradnji, obnovi ili opremanju, usmjereni su na stvaranje uvjeta za kvalitetniji svakodnevni život djece, mladih i obitelji u prelijepoj Posavini, a ponosni smo što je ta realizacija ostvarena u zajedništvu s Hrvatima u Bosni i Hercegovini “ – poručio je Zvonko Milas.

Danas, 3. travnja, tijekom posjete Županiji Posavskoj, Zvonko Milas i kandidati s liste HDZ-a za XI. izbornu jedinicu, posjetili su neke od projekata koji su izgrađeni, obnovljeni ili opremljeni uz potporu Vlade Republike Hrvatske.

U Odžaku su obišli Srednjoškolski centar Pere Zečevića te dječji vrtić i Dom zdravlja u Domaljevac Šamcu, te Franjevački samostan u Tolisi i muzej Vrata Bosne.  

"Sva ulaganja ove hrvatske vlade usmjerena su prema stvaranju  uvjeta za kvalitetniji svakodnevni život naše djece, mladih, za  obitelji koje svoje bolje danas i bolje sutra grade u prelijepoj Posavini. S tim ciljem gradimo dječje vrtiće, škole, obnavljamo i opremamo domove zdravlja, bolnice, domove za starije i nemoćne kao i kulturne i  centre izvrsnosti, a ponosni smo što su svi ovi projekti realizirani u zajedništvu s Hrvatima u Bosni i Hercegovini." poručio je Milas.

Tijekom boravka u Županiji Posavskoj, Milas i kandidati susreli su se i sa svećenicima Doborskog dekanata u Odžaku, priopćio je Izborni stožer – XI. izborna jedinica – Lista HDZ - nositelj Zvonko Milas.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije