INTERVJU: VLADIMIR ŠOLJIĆ
Povratak na članak

Milanovićeva odluka je državnička, teret ‘Oluje’ bio je na HV-u i HVO-u

Bitno je razdvojiti strateške i stranačke interese. Ja sada ne vidim strateški razlike između vodećih stranaka prema Hrvatima u BiH. Prije je toga bilo, ali u posljednje vrijeme dvije najveće stranke imaju korektan i ispravan stav.

Komentari 1

DU
Deleted user
07:39 01.08.2020.

Doprinos HVO-a pobjedi u Domovinskom ratu je ogroman, toliki da odgovorno možemo tvrditi da bi rat na ovim prostorima bez toga bio izubljen. Jedina sramota i tragedija je da tu činjenicu nisu mogli pošteno i do kraja priznati i jadnimm ljudima honorirati oni koji su to organizirali i rat dobili i to zbog opstrukcije ovih koji sada žele ubrati vrhnje "ispravljanući" nepravdu koju su oni namjerno napravili. Kada su samostalnost RH priznati htjeli napustili su Sabor, kada je braniti RH trebalo , Hrvatsku su napustili, kada je mirovine HVO trebalo dati pljuvali su po njima,. Tužno je da su sada ti i takovi, riješavajući Inozemnu imovinu utjecajnim generalima, koju su BDV, oni 2004. pogurali zamrznuti, sada "dobronamjerno" pomažu. Naravno samo naivni mogu povjerovati da iza toga ne stoje veliki, koji opet polako guraju JUGU, odnosno Srboslaviju. Čak bi se i složio sa jugoslavijom ako bi glavni grad bio Zagreb, a kraljica Hrvatica, ali to spomenite pa ćete vidjeti kakvu jugu žele.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.