ČESTITKA RUKOMETAŠICAMA

Milanović: Ovo je još jedan dokaz da bez obzira na poneki poraz moraš ustati i igrati dalje

20.12.2020.
u 20:27

"Ovo je još jedan dokaz da bez obzira na poneki poraz moraš ustati i igrati dalje. Karakterom i zrelošću koju ste pokazale u završnici prvenstva zaslužile ste ovu europsku medalju i vratile hrvatski ženski rukomet u europski vrh."

Hrvatske rukometašice priredile su senzaciju osvojivši brončanu medalju na Europskome prvenstvu u Danskoj.

Djevojke su danas u susretu za broncu u Herningu pobijedile domaćina turnira s 25:19 (11:11).

A nakon što su se rukometašice okitile broncom, što je prva medalja hrvatskog ženskog rukometa na velikim natjecanjima, oglasio se i predsjednik Zoran Milanović.

"Bravo! Čestitam hrvatskim rukometašicama na osvojenoj brončanoj medalji na europskom prvenstvu. Ovo je veliki dan za hrvatski rukomet i želim zahvaliti našoj ženskoj reprezentaciji na hrabrosti, požrtvovnosti i sjajnoj igri", napisao je Milanović na Facebooku te dodao:

"Ovo je još jedan dokaz da bez obzira na poneki poraz moraš ustati i igrati dalje. Karakterom i zrelošću koju ste pokazale u završnici prvenstva zaslužile ste ovu europsku medalju i vratile hrvatski ženski rukomet u europski vrh."

Na ovu su Milanovićevu objavu njegovi pratitelji na Facebooku vrlo pozitivni reagirali i poruka je dobila na tisuće reakcija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije