Predsjednik RH o bh. hrvatima

Milanović: Nekima smeta spominjanje tri konstitutivna naroda i Daytona u deklaraciji NATO-a, to preko Hrvatske neće proći

13.06.2021.
u 13:24

"Netko ima problem da se u završnoj deklaraciji NATO-a spominje Daytonski sporazum i tri konstitutivna naroda. Kao da je deklaraciju pisala nevladina udruga iz Sarajeva, ne mislim se vratiti u Zagreb s tim." 

Vi ste stvoritelji ove države, rekao je predsjednik RH Zoran Milanović na 30. godišnjici osnutka 63. gardijske bojne ZNG-a u Požegi.

"Neke zemlje ne žele spominjanje Daytonskog sporazuma. Morat ću o tome na summitu razgovarati, inače nećemo dati suglasnost na završnu deklaraciju jer nas se tretira kao sitan kusur. Netko ima problem da se u završnoj deklaraciji NATO-a spominje Daytonski sporazum i tri konstitutivna naroda. Kao da je deklaraciju pisala nevladina udruga iz Sarajeva, ne mislim se vratiti u Zagreb s tim. To pokazuje kakve planove za BiH imaju neki međunarodni krugovi, to preko Hrvatske neće proći. Nisam se mislio time baviti”, rekao je izmeđuostaloga Milanović.

Ključne riječi

Komentara 3

JO
JohnConnor
17:06 13.06.2021.

Doista! Predsjednik svih Hrvata!

Avatar micelj
micelj
14:22 13.06.2021.

Ovo je presjednik SVIH HRVATA. Koji vodi racun o svom narodu..

HA
Habuhabuhabu
17:40 13.06.2021.

Da. Samo šteta što je to što promiče interes samo manjine Hrvata zbog kojih će da bude bolesna većina.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije