Obavijestio VSTV

Milan Tegeltija podnosi ostavku

15.12.2020.
u 11:17

Na početku sjednice Visokog sudskog i tužiteljstkog vijeća predsjedatelj Milan Tegeltija obavijestio je članove da je odlučio podnijeti ostavku na sve funkciju u VSTV-u.

Ostavku je pripremio u pisanoj formi, a predat će je kada mu kolege iz VSTV-a kažu da to učini. Kao razlog naveo je da ostavku podnosi iz tehničke prirode.

U svom obraćanju vijeću, Tegeltija je pozvao članove Gorana Nezirovića, Slavu Lakića, Selima Karamehića i Berinu Alihodžić da također podnesu ostavke, prenosi N1. 

Nakon Tegeltijinog obraćanja uslijedila je pauza tokom koje će pravna služba razjasniti nastavak rada Vijeća, izbora novih članova i rukovodstva te način formalnog podnošenja ostavke.

Podsjetimo, u svom obraćanju Tegeltija je rekao kako je sigurnost njega i njegove obitelji ugrožena, te da ga institucije BiH nisu zaštitile od napada kao predsjednika VSTV-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije