nakon višesatne neizvjesnosti

Migranti stigli u Mostar

18.05.2018.
u 17:26

Migranti koji su jutros krenuli iz Sarajeva prema kolektivnom centru u Salakovcu kod Mostara, stigli su na svoje odredište.

Po riječima direktora kolektivnoga centra Salakovac Edina Denje, konvoj od pet autobusa s migrantima, u kojima je oko 270 odraslih i osamnaestoro djece, je stigao u poslijepodnevnim sastima i sve ide svojim tijekom.  

-Ima mjesta za sve njih, a Crveni križ je osigurao hranu te je za sve predviđen topli obrok i osvježenje - dodao je direktor tog kolektivnoga centra.

Migranti su počeli pristizati u Salakovac nakon višesatnog čekanja na Ivan sedlu, odnosno nakon što im je jutros u blizini Konjica zabranjen prolaz prema Mostaru, ali je u poslijepodnevnim satima nastavio put prema kolektivnom centru u Salakovcu kod Mostara. 

Podsjetimo, konvoju od pet autobusa s migrantima je jutros u blizini Konjica zabranjen prolaz prema Mostaru, no ipak je u poslijepodnevnim satima nastavio put prema kolektivnom centru u Salakovcu kod Mostara, gdje bi migranti trebali biti smješteni.

Na pitanje je li Ministarstvo sigurnosti BiH kontaktiralo vlasti u HNŽ-u po pitanju prihvata migranata, glasnogovornik Ministarstva sigururnosti BiH Admir Malagić je kazao kako operativni dio provodi Služba za poslove sa strancima BiH.

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

PI
piramidamen
15:03 18.05.2018.

Pokažimo ljudskost i dostojanstvo i dočekajmo ljude kako dolikuje.

CA
carjegol13
14:50 18.05.2018.

Hvala Allahu i Gospi međugorskoj...

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?