nakon sukoba

Migrant koji je izbo drugog pušten iz pritvora, zabranjen mu ulazak u Salakovac

Željko Miličević
19.06.2018.
u 16:54

Nakon jučerašnjeg sukoba dvojice državljana Pakistana u Izbjegličkom centru Salakovac, od kojih je jedan zadobio ozljede nožem u predjelu leđa, direktor Centra Edin Denjo izjavio je u utorak kako je situacija u tom centru mirna.

Po njegovim riječima, ozlijeđeni migrant je izvan životne opasnosti, dok je drugi bio u pritvoru 24 sata, nakon čega je pušten.

- Međutim, nisam dozvolio njegov ulazak u Centar kako ne bi došlo do novih sukoba - naglasio je Denjo.

Podsjetio je kako se incident dogodio jučer ujutro oko sedam sati, kada su se dvojica samaca potukla, a jedan je nažalost, kako je kazao, završio s ozljedama.

- Odmah smo reagirali pa je na mjesto događaja izašla policija koja je privela osumnjičenog, a ozlijeđeni je odveden u RMC "Dr. Safet Mujić" gdje je zadržan na promatranju – naglasio je Denjo.

Napomenuo je također kako je u Centru smješteno 170 migranata od kojih je sedamdesetero djece te da je u utorak pristiglo još tridesetak izbjeglica. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije