Subašić o posjeti Vučića:

Mi moramo imati normalne odnose sa Srbijom

eqweqwe
07.10.2015.
u 14:26

"Izgleda da je Vučić konačno shvatio da se u Srebrenici desio genocid. Imao je priliku upoznati žrtve genocida i vidjeti da su to dostojanstvene osobe", kazala je za Klix.ba Munira Subašić predsjednica Udruženja Majke Srebrenice

Subašić ističe kako posjet srbijanskog premijera Aleksandra Vućića ne predstavlja ništa državi BiH, ali predstavlja narodima koji su "bolesni od nacionalizma". "Važno je da naša djeca, ali i njihova djeca, znaju pravu istinu i da nekako smognu snage i steknu povjerenje jedni u druge", rekla je Subašić. Ona je kazala kako je posebno važna ekonomska suradnja Bosne i Hercegovine i Srbije. "Važno je da se radi na suradnji i izgradnji. Mi moramo imati normalne međudržavne odnose. Najvažnije je da naša djeca i djeca iz Srbije ne odlaze vani. Najbolja je sreća tu gdje smo se rodili. Treba raditi na tome da se ta djeca zaposle, to je najvažnije", rekla je Subašić. Premijer Srbije Aleksandar Vučić boraviti će u Srebrenici 11. studenoga i prisustvovati Investiciono-razvojnoj konferenciji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije