Incident u vojarni Dubrave

Metak završio u vozilu pripadnika vojske BiH, česte pucnjave u Tuzli

14.09.2016.
u 07:00

Istražitelji Odjela kriminalističke policije Ministarstva unutarnjih poslova Tuzlanske županije i policijske ophodnje u ponedjeljak su u prijepodnevnim satima provjeravali kako je jedan metak završio u vozilu u krugu vojarne Oružanih snaga (OS) BiH u naselju Dubrave. Naime, kako doznaje Večernji list od policijskih izvora, policija je dobila dojavu kako su u krugu nedaleko od vojarne u sklopu proslave ispaljivani rafali iz strojnica te pojedinačni hici iz vatrenog oružja, nakon čega je jedan “zalutali” metak pogodio parkirano vozilo u krugu vojarne.

Probio sjedalo

Ovaj je slučaj vrlo lako mogao završiti fatalnim ishodom budući da se nedaleko od vozila koje je propucano nalazilo nekoliko pripadnika OS-a BiH u vojnoj bazi “Aerodrom Dubrave”. Prema rezultatima policijske istrage, jedan od vojnika čuo je nakon serije rafala kako je jedno zrno završilo u parkiranom vozilu...

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?