Ministar sigurnosti BiH

Mektić: Do kraja tjedna završiti unos odgovora na Upitnik EK-a

asd
24.01.2017.
u 15:02

Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić kazao je danas da ne očekuje prekompoziciju vlasti na državnom nivou uz izražavanje očekivanja da to neće biti ni tema sastanka koalicijskih partnera koji je najavljen za sutra, 25. siječnja.

Novinari su ga za to pitali nakon što je zastupnica Srpske demokratske stranke (SDS) u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Aleksandra Pandurević ranije najavila da će zatražiti da svaka politička stranka koja participira u Vijeću ministara BiH analizira rad svojih kadrova.

Tijekom današnjeg neformalnog druženja s novinarima razgovarano je o različitim temama, a ministar je najavio i podizanje optužnica u slučaju Bobar banka i Pandora.

Najavio je i kako će u ovoj godini biti potrebno uložiti dodatne napore kako bi se ojačali kapaciteti za borbu protiv terorizma, ali i raditi na prevenciji radikalizacije u tom smislu.

Osvrnuo se i na dinamiku ispunjava Upitnika Europske komisije te je novinarima potvrdio da će Ministarstvo sigurnosti do kraja tjedna završiti unos odgovora na 283 pitanja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?