KAKVA TRAGEDIJA

Mehaničar (43) ostao bez ruke zbog ugriza pasa: 'Čuo sam kako mi pucaju kosti i kako mi jedu meso'

03.07.2019.
u 18:45

Brendan Clark je mehaničar kojeg su napala dva velika psa i odgrizla mu ruku dok je radio na imanju

Brendan (43) je prije dva tjedna radio na nečijem imanju kada su ga, kako tvrdi, iz čista mira napali veliki psi teški oko 50 kilograma. U bolnici su mu amputirali desnu ruku, a ima i ogrebotine na licu, otiske ugriza na lijevoj ruci, obrazu i vratu. Brendan je radio i nije ni shvatio da su psi oko njega, sve dok ga nisu napali. Vlasnik imanja je u tom trenutku bio nešto dalje u kući i nije čuo što se događa. 

"Jedan pas je pvo samo gledao u mene i lajao, a potom je krenuo prema meni. Nisam previše razmišljao. Rekao sam mu da se makne i nastavio raditi. Sve je bilo dobro dok se nije odjednom pojavio, napao me i zgrabio me za rame. Dok sam ga se pokušavao riješiti, napao me i drugi pas i onda sam shvatio što se događa. Vrlo brzo su me srušili na zemlju i morao sam se boriti. Jedan je krenuo prema licu, a htio me je ugristi i za grlo, ali sam ga primio za ogrlicu i udaljio pa je krenuo gristi ruku. Odmah sam pomoslio: 'Možeš dobiti ruku, ali grlo ti nedam'. Primio sam i drugog psa i ruke su mi bile na njihovim ogrlicama dok sam ih pokušavao udaviti. Vrlo brzo više nisam mogao ništa s rukama jer su ih grizli i samo sam ih tako držao. Čuo sam kako mi pucaju kosti i kako mi jedu meso. " 

Ubrzo je došao i treći pas, kojeg je ubio pas koji je Brendanu grizao ruku. Brendan kaže kako su ga psi napali i drugi puta, a onda se instiktivno okrenuo glavom u zemlju kako mu ne bi pregrizli arteriju. 

 

 

Tek se nakon 30-90 minuta pojavio vlasnik imanja koji je odmah maknuo pse i pomogao mehaničaru. Brendana su u bolnici spašavali doktori koji su napravili sve što su mogli, a liječili su ga i od infekcije koju je dobio ili od pasa ili od zemlje. S obzirom da je dešnjak, oporavak mu ide nešto teže, ali se privikava. 

Njegov prijatelj James Everitt otvorio je profil na Go Found Me kako bi i drugi ljudi mogli pomoći Brendanu uplatama. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?