ČEKAJU SE NALAZI

Meghan i Harry šokirani! Ljudski ostaci pronađeni samo nekoliko metara od njihovog doma

03.06.2021.
u 11:33

Novi šok uslijedio je za Meghan Markle (39) i princa Harryja (36). Naime, tek nekoliko metara od njihovog kalifornijskog doma pronađeni su ljudski ostaci koji bi, prema dosadašnjim saznanjima, mogli biti stari i nekoliko stoljeća.

Ostaci, koji nisu u nikakvoj vezi povezani s kraljevskim parom, pronađeni su tijekom rada na projektu uređenja krajolika na cesti pored ulice Montecito gdje žive. Prema saznanjima, kosti su pronađene zakopane na oko tri metra dubine, a pripadaju "mladoj odrasloj osobi i vrlo su stare", piše Daily Mail. 

Glasnogovornik šerifovog ureda Santa Barbare, prema pisanju britanskih medija, rekao je da bi posmrtni ostaci mogli biti tijelo Indijanca. Rani izvještaji govore da je osoba koja je pokopana na tom mjestu bila dio naroda Chumash, koji vuče korijene iz tog područja unatrag gotovo 11.000 godina. Radovi na tom mjestu su potom zaustavljeni, a Šerifov ured je angažirao forenzičnog antropologa kako bi istražio podrijetlo ostataka te je u komunikaciji s lokalnim indijanskim povjerenstvom kako bi razradio sljedeće korake.

"Dok ne budemo imali službeno mišljenje forenzičnog antropologa, nećemo špekulirati", kazao je. Vlasti su potvrdile da pronađeni posmrtni ostaci nemaju nikakve veze s Meghan i Harryjem. Podsjetimo, njihov dom smješten je u četvrti Montecito, udaljenoj oko 150 km od Los Angelesa, a sadrži kuću od 14.500 kvadratnih metara smještenu na 7,4 hektara zemlje. Par također ima i bazen, tenisko igralište i dječju kućicu. Susjedi Meghan i Harryja navodno su: Oprah Winfrey, Gwyneth Paltrow, Ellen DeGeneres i Ariana Grande.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije