PREVIŠE SEKSI

Medicinska sestra dala otkaz zbog ove fotografije

27.05.2017.
u 15:30

Parichat Chatsri (26) optužili su da je osramotila struku pa je ona sama dala otkaz i ispričala se svima

Medicinska sestra s Tajlanda morala je dati otkaz jer je 'osramotila svoju struku' noseći previše seksi odjeću na posao.

Parichat 'Pang' Chatsri (26) dala je otkaz nakon što je objavljena njezina fotografija iz privatne bolnice u kojoj je radila, a koja se brzo proširila internetom. Fotografirana je u pripijenoj uniformi s kratkom suknjicom koja je isticala njezinu zgodnu figuru. Uniforma je previše provokativna za tajlandsko društvo pa se sestra odmah našla na meti kritika.

Ona se ispričala zbog svog načina odijevanja. – Objasnila sam sve upravi bolnice no oni smatraju da sam naštetila ugledu bolnice. Razumijem ih, no nisam ovo htjela. Zbog toga sam preuzela odgovornost i dala otkaz. Ispričala sam se tajlandskom sestrinstvu i bolnici i ne želim da javnost sudi o svim sestrama na osnovu te fotografije – rekla je 26-godišnja medicinska sestra. – Ne želim nevolje, to se dogodilo i ja sam odgovorna. Moram poraditi na sebi – samokritična je.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?