Četiri imena

McGregor sastavio listu najvećih MMA boraca svih vremena: Bit ću prvi do kraja karijere

05.04.2021.
u 19:22

Poznati irski MMA borac Conor McGregor sastavio je listu najvećih boraca u povijesti tog sporta, a sebe je rangirao na drugo mjesto, navodeći da je čak možda i prvi.

Za "GOAT-a" je proglasio bivšeg UFC-ovog prvaka u srednjoj kategoriji Andersona Silvu, ali Irac tvrdi da do kraja svoje MMA karijere može osigurati prvo mjesto.

"Niz završetaka, kroz dvije divizije, sa statusom prvaka u jednoj, Anderson Silva je MMA GOAT. Moj niz završetaka, kroz tri divizije, sa statusom prvaka u dvije, ja sam broj dva. Ako nisam i izjednačen sa brojem jedan. Međutim i dalje sam aktivan i osigurat ću broj jedan do kraja karijere. I to bez problema", napisao je McGregor, koji je na treće i četvrto mjesto rangirao Georgesa St-Pierrea i Jona Jonesa.

Podsjetimo, Irac je posljednju borbu imao u siječnju kada je doživio težak poraz od Dustina Poiriera, a u lipnju se očekuje njihov treći međusobni okršaj kojim bi kompletirali trilogiju.

McGregor je dobio njihovu prvu borbu u rujnu 2014. godine nokautom u prvoj rundi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije