BANALAN RAZLOG

McDonalds napokon otkrio zašto svugdje ne nudi majonezu

06.02.2018.
u 16:45

- Ono što nudimo u našim restoranima bazira se na željama gostiju. Trenutno nemamo u planu u ponudu uvrstiti majonezu - priopćili su iz McDonald'sa.

Američki lanac brze hrane McDonald’s prije nekoliko dana objavio je kako će investirati oko 2,4 milijarde dolara kapitala i otvoriti 1000 novih restorana u svijetu u 2018. godini, a globalno širenje podrazumijeva i tri nova restorana u Hrvatskoj.

– Razmišljamo i o širenju ponude uvođenjem dostave, a vjerujemo da će gosti sva poboljšanja na kojima radimo osjetiti pri svakom dolasku u McDonald’s - najavljuju iz McDonald’sa Hrvatska. 

A iz popularnog američkog lanca brze hrane odlučili su i otkriti zašto u mnogim zemljama u ponudi između brojnih umaka za burgere ili pomfrit nema majoneze. Tome nije slučaj u Hrvatskoj gdje je ona sastavni dio ponude, no za Cosmopolitan su ustvrdili kako je u nekim zemljama jednostavno nitko ne traži.

- Ono što nudimo u našim restoranima bazira se na željama gostiju. Trenutno nemamo u planu u ponudu uvrstiti majonezu - priopćili su iz McDonald'sa. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?