stolac

Mažoretkinje ispisuju nove i uspješne stranice općine

21.09.2016.
u 11:00

Za samo dvije godine postale su najprije živi suvenir svoga grada, a onda i kao neki brend, da bi sve to okrunile time da svoju općinu izvode i na euroscenu.

Sve je to za rukom pošlo mladim i izuzetno uspješnim stolačkim mažoretkinjama koje ovih dana ispisuju povijest svoga grada, ali i cijele općine Stolac.

Stolačkim mažoretkinjama uspjelo je osigurati odlazak na Europsko prvenstvo za mažoretkinje koje će se od 22. do 25. rujna održati u Vinkovcima. Iako djeluju tek dvije godine, u redovima mažoretkinja toliko je volje i optimizma da se napornim radom i odricanjem dostignu i sami vrhovi u mažoret pokretu ne samo na domaćoj, već i međunarodnoj pozornici.

Sada već okupljaju više od 80 aktivnih članica podijeljenih u četiri skupine i neizostavni su dio svih kulturnih, sportskih i zabavnih događanja. Iako su najmlađe članice Mažoret saveza BiH, mlade Stočanke već su pobrale brojne nagrade i medalje, a kao kruna toga je naslov viceprvakinja BiH u kategoriji štap za kadetkinje na ovogodišnjem državnom prvenstvu u Grudama. Time su i izborile nastup na Europskom prvenstvu u Vinkovcima. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?