Veliki intervju kralja dijaspore

Mate Bulić: Još uvijek ne mogu prijeći prag svoje rodne kuće

 Mate Bulić
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
31.07.2016.
u 10:10

Po običaju, prve kolovoške vruće dane Mate Bulić provodi u svome rodnom zavičaju - Hercegovini, točnije Donjoj Blatnici, gdje, uz pomoć svojih sumještana, priprema sad već tradicionalni peti po redu humanitarni koncert pod nazivom “Blatničke note dobrote”. Koncertni spektakl održat će se 8. kolovoza na platou ispred mjesne crkve u Donjoj Blatnici, a na njemu će nastupiti najveća imena hrvatske estrade. Bit će to najveći glazbeni događaj u Hercegovini na kojem se očekuje dolazak više do 12 tisuća ljudi. Više o tom koncertu, ali i svojim pjesmama, obitelji, životu i glazbenoj karijeri Mate Bulić govori za naš list.

Večernji list BiH: Evo, za koji dan u vašoj rodnoj Donjoj Blatnici održat će se veliki humanitarni koncert pod nazivom ‘Blatničke note dobrote’. Je li sve spremno?

- Što se nas tiče, peti po redu koncert “Blatničke note dobrote” već sad može početi. Bit će to jedan dobro organiziran koncert i, vjerujem, istinski spektakl. Okupili smo sjajne izvođače među kojima su klapa Intrade, Jole, Miroslav Škoro, Dalmatino, Marko Perković Thompson i dr., uz bogat popratni program zabava je zajamčena...

Cijeli intervju čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?