Radni sastanak

Martinović i Kamenica razgovarali o setu energetskih zakona

28.01.2021.
u 17:12

Predsjedatelj Doma naroda Parlamenta Federacije BiH Tomislav Martinović sastao se danas u svome uredu s Makom Kamenicom, zamjenikom direktora USAID- a, projekta Investiranje u sektor energije. Razgovari su o setu energetskih zakona koji su u proceduri Parlamenta Federacije BiH, suradnji i pomoći USAID-a u oblasti razvoja energetskog sektora u Federaciji BiH, sadašnjim te budućim projektima u ovoj oblasti.
Sugovornici su izrazili zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom USAID-a i Doma naroda Parlamenta Federacije BiH, a kao jedan od najvažnijih projekata u Federaciji BiH kojeg je podržala spomenuta aemerička organizacija za međunarodni razvoj je projekt izgradnje plinovoda Južna interkonekcija BiH i RH. Predjedatelj Martinović i zamjenik direktora USAID-a Kamenica i ovom su prilikom izrazili spremnost za nastavak dosadašnje uspješne suradnje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije