Predsjednik Federacije BiH

Marinko Čavara potpisao Projektni sporazum za Federaciju BiH po Projektu energetske učinkovitosti za BiH

marinko cavara
Foto: VL FOTO
1/4
24.11.2015.
u 10:38

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara i šefica Ureda Svjetske banke za BiH Tatiana Proskuryakova potpisali su Projektni sporazum za Federaciju BiH, po Projektu energetske učinkovitosti između Međunarodne asocijacije za razvoj i BiH.

Šefica Ureda Svjetske banke za BiH Tatiana Proskuryakova kazala je da je ovim projektom obuhvaćena obnova 80 javnih objekata : škola, bolnica i kliničkih centara u Federaciji BiH, te da će implementacijom projekta doći do podizanja kvalitete života i rada u tim ustanovama. 

Razvojni cilj Projekta energetske učinkovitosti je pokazati prednosti poboljšanja energetske učinkovitosti u zgradama javnog sektora i podržavanja razvoja modela financiranja mjerljive učinkovitosti energije.

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara izrazio je zadovoljstvo realizacijom projekta kojim će se ostvariti određene uštede, a istovremeno poboljšati uvjeti rada u određenim ustanovama.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije