Buckinghamska palača

Marinčić predala vjerodajnice kraljici Elizabeti II

09.11.2018.
u 13:38

Veleposlanica Bosne i Hercegovine u Ujedinjenom Kraljevstvu Velike Britanije i Sjeverne Irske Valentina Marinčić predala je u Buckinghamskoj palači, vjerodajnice Njezinom Veličanstvu kraljici Elizabeti II.

Kao što to nalažu tradicija i kraljevski protokol, veleposlanica je kraći razgovor s kraljicom Elizabetom iskoristila da prenese srdačne pozdrave i najbolje želje Predsjedništva, naroda i građana Bosne i Hercegovine, Kraljici i narodima Ujedinjenog Kraljevstva. 

Marinčić je izrazila namjeru da, u narednom razdoblju, doprinese daljem razvoju odnosa i veza između dvije prijateljske zemlje. Više britanskih ulaganja i više britanskih turista trebaju vidjeti Bosnu i Hercegovinu, te će stoga Veleposlanstvo Bosne i Hercegovine u Londonu uložiti dodatne napore na poboljšanju međusobne ekonomske suradnje.

Kraljica Elizabeta II je veleposlanici Bosne i Hercegovine izrazila dobrodošlicu i poželjela uspješan mandat, priopćeno je iz Ministarstva vanjskih poslova BiH. 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?