Radikalnom retorikom SDA ruši pregovore

Marić Hrvate nazvao agresorima na Mostar i zločinačkim narodom

05.05.2018.
u 12:00

- Ovakve poruke šalju oni koji nemaju više argumenata za svoje stave te radikalizacijom stanja pokušavaju nadomjestiti ili sakriti manjkavosti ideja koje zastupaju. Ovo nas neće isprovocirati, nego ćemo nastaviti graditi put prema konačnom rješenju i stvaranju uvjeta za održavanje lokalnih izbora u Mostaru - rekao je jučer za Večernji list predsjednik Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar Damir Džeba komentirajući istupe prvog čovjeka SDA u Mostaru Salema Marića koji je u izjavama za sarajevske medije Hrvate označio kao agresore na ovaj grad.

Huškačka retorika

- Mi moramo voditi računa, i vodit ćemo, da Bošnjaci koji su bili većina u Mostaru po popisu iz 1991. godine ne dožive sudbinu koja im je bila namijenjena na ovim prostorima od obaju agresora. Ne može se dopustiti da oni koji su osuđeni za UZP budu nagrađeni i da ono što nisu uspjeli postići ratom dobiju u miru - rekao je Marić za Klix te se tako pridružio hordi bošnjačkih dužnosnika koji hrvatski narod vide kao zločinački i agresorski...

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Komentara 2

H2
hercegovac-2
14:43 05.05.2018.

Ovakva retorika je huškačka, neprimjerena i za svaku osudu, a ovakvima u opće nije mjesto u politici. Žalosno je da se ovako obraćaju prema Hrvatima zaboravljajući sve ono što su im Hrvati učinili u BiH i Hrvatskoj u veliko-srpskoj agresijii kako ne bi nestali sa ovih prostora. To je cijena i "super" nam vraćaju na bizantski način. Hrvatski političari moraju na ove gnjusne izjave odgovoriti, a Hrvatski Narod vrlo dobro zna tko su i što im je zločinački cilj ! ! !

ED
Edinha
19:22 05.05.2018.

Nista nije rekao sto nije istina vi ste isto kao Srbi genocidan narod

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije