IMA LI OPRAVDANJA?

Majku 'razapeli' zbog ove fotografije, a ona sada objasnila što se zapravo dogodilo

05.10.2017.
u 12:30

Molly Lensing snimljena je u zračnoj luci sa svojom dvomjesečnom kćeri koju je stavila na pod da leži dok je ona tipkala po mobitelu. No, mlada majka kaže da nije bilo onako kako se čini

Ljudi uistinu znaju biti okrutni, a u to se najbolje uvjerila majka po imenu Molly Lensing koja je, nakon što je snimljena u zračnoj luci sa svojom dvomjesečnom kćeri, ismijana na internetu.

Fotografija je nastala prije godinu dana, no ona je tek sada odlučila progovoriti što se dogodilo.

Molly je, naime, snimljena u zračnoj luci u Coloradu kada joj je odgođen let, a na fotografiji ona sjedi na stolici i tipka po svome mobitelu dok djevojčica leži na podu čekaonice u zračnoj luci.

Iako prema fotografiji ova majka izgleda kao najgora na svijetu, ona je sada objasnila što se toga dana dogodilo.

– Anastasia je satima bila u nosiljci ili sam je ja držala. Ruke su me boljele, a ona se trebala protegnuti. Osim toga, morala sam javiti što se događa obitelji koja se pitala gdje smo toliko dugo – objasnila je mlada majka koja uz Anastasiju ima još dvije starije djevojčice.

Fotografiju je na Facebooku objavio jedan od putnika iz zračne luke, a ona se velikom brzinom tada proširila internetom.

– Uplašila sam se za svoj posao jer sam baš počela raditi na odjelu za porode i mislila sam da ću dobiti otkaz ako moji nadređeni vide ovu fotografiju. Srećom, to se nikada nije dogodilo – priča ova medicinska sestra koju su povrijedili komentari i poruke koje je dobila nakon objavljivanja fotografije, no danas se više na njih ne obazire.

– Znam da sam najbolja mama na svijetu mojim djevojčicama, pazim na njih i odgajam ih najbolje što znam – zaključuje ona.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?