ISPROBAJTE IH

Majka podijelila recept za jednostavne i odlične grickalice gotove za 15 minuta

11.03.2020.
u 08:52

Njena djeca obožavaju ovakve grickalice, a ona je otkrila jednostavan način pripreme.

Jedna majka dobila je pohvale i oduševila ljude svojim jednostavnim receptom za ukusne i brzinske grickalice savršene za dječju užinu. Sve što vam je potrebno je lisnato tijesto, sir i šunka, a sve je gotovo za svega petnaest minuta, prenosi Daily Mail.

"Lisnato tijesto od šunke i sira - stvarno jednostavan recept za brzinski doručak ili užinu u školi", napisala je majka na svojoj objavi. Također je rekla da ova grickalica ima okus poput onih svježih iz pekara, što njena djeca obožavaju.

Kako biste napravili ovu grickalicu, prvo lisnato tijesto narežete na kvadrate, a zatim na njega posložite komade šunke i sira. Nakon toga spojite dijelove tijesta dok se ne dodiruju, a sve pecite petnaest minuta u pećnici na 200°C.

 

 

Korisnici Facebooka bili su oduševljeni koliko je recept jednostavan, a stvarno ukusan. "Mljac! Hvala na dijeljenju, definitivno ću ovo probati", glasio je jedan komentar, dok se drugi složio: "Vau, kakva jednostavna, ali sjajna ideja. Hvala, ovo će postati svakodnevica u mojoj kući." Drugi su, pak, bili oduševljeni jer će uštedjeti novac: "Moja kćer voli ovakve kupljene grickalice, ali one koštaju oko 25 kuna. Stvarno ću uštedjeti."

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije