podrška

M. T. Abraham Grupa stoji uz državu Izrael i građane: Nikada više je sada!

M.T. Abraham Grupa podrška Izraelu
17.10.2023.
u 21:19

"Cijeli slobodni svijet mora snažno osuditi zločine Hamasa protiv izraelskih civila i u potpunosti podržati oslobođenje palestinskih civila u Gazi od režimasmrti Hamasa.", priopćeno je

M.T. Abraham Grupa poziva na osudu Hamasovih zločina protiv izraelskih civila.

„U subotu (7. listopada 2023. godine), u aktu rata, stotine terorista infiltrirale su se u Izrael na nekoliko mjesta, istovremeno su pokrenute masovne raketne napade na izraelski teritorij. Kao dio napada, ovi teroristi su se infiltrirali na izraelski teritorij kopnom, morem i zrakom, te su se približili izraelskim zajednicama blizu Pojasa Gaze. Sve to dok je neselektivno gađanje, više od 6.600 raketa i projektila dosad, ciljalo gradove i naselja na jugu, u središnjem dijelu zemlje i Jeruzalem s namjerom da se nanese maksimalna šteta civilima“, navodi se u priopćenju.

Dodaje se kako je do sada više od 1.400 osoba silovano i pobijeno u Izraelu, više od 3.500 je ranjeno, dok se 170 osoba vodi kao nestalo ili zatočeno nakon što su oteti i odvedeni u Gazu.

„Ovo je najveći broj Židova ubijenih u jednom danu od Holokausta. Kao rezultat tih događaja, Izrael vodi rat protiv terorističkih organizacija u Gazi. Njegove sigurnosne snage rade na zaštiti izraelskih civila sa svih strana. Ovi teroristi su odgajani uz neprekidnu izloženost poticanju na ubojstva Izraelaca, poticanju koje također uključuje poticanje na terorizam, veličanje terorista i obeštećenje napadača i njihovih obitelji. Cijeli slobodni svijet mora snažno osuditi zločine Hamasa protiv izraelskih civila i u potpunosti podržati oslobođenje palestinskih civila u Gazi od režima smrti Hamasa, nikada više je sada. M. T. Abraham Grupa stoji uz državu Izrael i građane“, stoji u priopćenju.
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije