Ministar odlučan

Lukač: "Svi radikali imat će policiju 24 sata za vratom"

lukac
Foto: agencije
Autori: Večernji list, SRNA
07.05.2015.
u 14:34

Ministar unutarnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izjavio je da u akciji “Ruben” nisu vršena neselektivna uhićenja i pretresi, već da se postupalo po informacijama MUP-a i drugih partnerskih organizacija.

Lukač je podsjetio da je nakon terorističkog napada u Zvorniku policija u većoj pripravnosti.

“To tako mora biti, jer ne možemo samo prekriženih ruku čekati napade na policiju i na institucije Srpske”, naglasio je Lukač.

On je istaknuo da policija Srpske jamči sigurnost svim građanima, poručivši da će svatko u Republici Srpskoj, bez obzira na nacionalnu i vjersku pripadnost, tko iskazuje ekstremizam ili neki oblik radikalnog ponašanja “imati policiju za vratom 24 sata”.

Također je Ministarstvu sigurnosti BiH, Agenciji za istrage i zaštitu, Obavještajno-sigurnosnoj agenciji, Graničnoj policiji i MUP-u Federacije BiH uputio pismo s ciljem zakazaivanja sastanka na kojem bi se razgovaralo o problemu terorizma i ekstermizma u BiH.

Lukač je novinarima u Banja Luci rekao da je Ministarstvo unutarnjih poslova Srpske spremno na svaku suradnju po tim pitanjima sa svim agencijama, da bi zajedničko djelovanje dalo najbolje rezultate.

Lukač je pojasnio da bi taj sastanak trebao biti održan u Banjoj Luci sljedećeg tjedna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije