BANJA LUKA

Lukač: MUP RS-a će osiguravati i referendum te lokalne izbore

Dragan Lukač
12.09.2016.
u 11:26

Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Srpske formiralo je štab za sigurnosno praćanje lokalnih izbora, a resorni ministar Dragan Lukač tvrdi da će taj štab raditi i na osiguranju referenduma u RS-u, najavljenog za 25. rujna. 

- Naši resursi bit će podignuti na najvišu moguću razinu, kad su u pitanju i mjesta za izbore i za referendum, koji imamo namjeru održati, s obzirom na to da ste čuli izjave našeg političkog rukovodstva. Naše je pravo da o našem rođendanu naš narod kaže svoje mišljenje, a policija će svakako raditi na tome da osigura sva mjesta na kojima će biti održani  referendum i izbori – naveo je Lukač danas u izjavi novinarima u Banjoj Luci, javlja Fena. 

Kazao je da u BiH, s obzirom na ranije terorističke napade, uvijek postoji mogućnost da se dogodi slično.

Nakon otvaranja tečaja o temi "Prevencija i suzbijanje terorizma, nasilnog ekstremizma i radikalizma", resorni ministar je dodao da su jedinice MUPRS-a obučene za borbu protiv terorizma i da se svakodnevno radi na njihovom usavršavanju. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije