Mostar

Ljubo Bešlić posjetio 'DOMPES'

01.09.2017.
u 11:44

Bešlića je primio voditelj projekta i domaćin fra Iko Skoko, te ga upoznao sa završetkom projekta i svečanosti otvaranja.

Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić obišao je u petak budući studentski dom i pučku kuhinju Franjevačkoga samostana sv. Petra i Pavla "DOMPES" Mostar, a u sklopu kojega će djelovati i Centar za dijalog, priopćio je Ured za odnose s javnošću Grada Mostara.

Kuća kruha i duha veliki projekt izgradnje doma za siromašne studente u Mostaru, približava se završetku radova, a svečano će biti otvoren idućih dana.

Gradonačelnika Bešlića je primio voditelj projekta i domaćin fra Iko Skoko, te ga upoznao sa završetkom projekta i svečanosti otvaranja.

Fra Iko je izrazio zadovoljstvo što se projekt privodi kraju i zahvalio svima koji su molili i podržavali ga, kao i oni koji su ga promovirali projekt.

Zahvalio je svima koju su ga podržali financijski, jer kako je kazao, bez toga ne bi bilo moguće ovo sve uraditi.

Dodao je kako je Grad Mostar od početka konkretno podržavao projekt.

Bešlić je izrazio svoje divljenje s onim što je tijekom ovog obilaska objekta vidio, jer uistinu riječ je velikom projektu koji ima konkretnu i plemenitu namjenu, projektu koji je na ponos cijeloj franjevačkoj zajednici ali i Gradu Mostaru, navodi se u priopćenju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?