Gradonačelnik Mostara

Ljubo Bešlić danas je posjetio Centar „Nazaret“ i „Sveta obitelj“

Nazaret
11.12.2015.
u 12:40

U povodu predstojećeg blagdana Božića i Nove godine, gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić danas je posjetio Centar za radno osposobljavanje osoba s razvojnim poteškoćama „Nazaret“ i Rehabilitacijski centar za osobe s posebnim potrebama „Sveta obitelj“ i tom prigodom uručio je prigodne darove njih štićenicima.

Ravnatelj Caritasa biskupije Mostar - Duvno vlč. Ante Tonćo Komadina upoznao je gradonačelnika Bešlića s radom ovih ustanova, te kazao kako one skrbe o osobama s invaliditetom iz svih krajeva Federacije BiH. Istaknuo je da u Centru „Nazaret “ odrasle osobe s različitim tjelesnim i duševnim smetnjama mogu naći i odgovarajuće zaposlenje u prilagođenim radionicama.  

Gradonačelnik Bešlić kazao je kako su ovi skromni darovi za štićenike mala gesta kojom se nastoje uljepšati predstojeći blagdani štićenicima te je još jednom  izrazio potporu radu Centara „Nazaret“ i „Sveta obitelj“.

Zahvalio svim djelatnicima koji svojim svakodnevnim radom i punom pažnjom i ljubavi pomažu osobama s invaliditetom u obavljanju svakodnevnih aktivnosti, te im omogućavaju napredovanje i usavršavanje. 

Uz pomoć talijanske Udruge „Pro Bosnia ed Erzegovina“ i dobročinitelja Caritas je 2001. godine izgradio Rehabilitacijski centar „Sveta obitelj“, koji skrbi o djeci i odraslim osobama s izraženim fizičkim i mentalnim smetnjama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije