NE VIĐAMO JU ČESTO

Ljubav cvate! Mate Rimac oduševio romantičnom fotografijom s djevojkom Katarinom

20.12.2020.
u 19:12

Mate Rimac rijetko s obožavateljima dijeli pojedinosti iz privatnog života, no danas je odlučio objaviti romantičnu fotografiju s djevojkom Katarinom Lovrić. Na post su ga ponukale dugotrajne zagrebačke magle i jesensko- zimsko vrijeme koje na kontinentu zna biti dosta depresivno. Par inače rado ljeti boravi u Dalmaciji. Uz fotografiju je objavio:

-Nadam se da Splićani znaju koliko im je lijepo. Kad ljudi čuju da je firma u Hrvatskoj, često pitaju da li je u Dubrovniku ili Splitu (jer su,čcesto, jedina mjesta koja poznaju). U Splitu vec imamo ured sa 30-ak inženjera - nadam se da ce snažno rasti u idućim godinama. San mi je jednog dana imati veću lokaciju u Dalmaciji (na otocima ili oko Splita) pa da timovi mogu, zajedno sa svojim obiteljima, na duzž rok raditi iz ovakvog okruženja. Mislim da je kvaliteta zivota koju Dalmacija moze pružati na sasvim drugoj razini od Zagreba. Zagreb i Samobor jako volim i super mi je živjeti i raditi u Zagrebu/Sv. Nedelji/Samoboru ali su jeseni i zime jako sive i pomalo depresivne.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?