kreativne radionice

Ljeto u Narodnoj knjižnici HNŽ Mostar

knjiznica
07.07.2016.
u 16:39

Zadatak okruženja nije da oblikuje dijete, već da mu dozvoli da se samo otkrije. Maria Montessori Dječji odjel Narodne knjižnice HNŽ Mostar, organizirao je 5. 6. i 7. srpnja ljetne kreativne radionice za male korisnike knjižnice. Radionice su osmišljene i provedene na način da djeca u prvom djelu uče o zanimljivostima morskog svijeta, slušaju priče na istu temu i nauče nešto novo, dok u drugom djelu slijedi likovna kreativna radionica, priopćeno je iz Narodne knjižnice HNŽ Mostar. 

- Cilj nam je opustiti se, uživati u mašti, kreativnosti, napraviti mnogo zanimljivih uradaka i stjecati naviku dolaska u knjižnicu. Crtanje, druženje, zabava i smijeh su upravo ono što odlikuje ove radionice. Mali polaznici su pokazali ogroman interes za ljetne radionice i sve urađeno i izrađeno na radionicama prikazalo se na završnoj izložbi. Voditeljice radionica bile su apsolventice Razredne nastave, Danijela Marić i Tina Vidović koje su pomogle djeci da bujnu maštu i kreativnost pretoče u prekrasne uratke, navode iz knjižnice.

U tijeku je akcija knjižnice „Knjige na sunce“ u kojoj svi korisnici mogu posuditi do pet knjiga na duže razdoblje. Ljetni praznici idealni su za kreativno provođenje slobodnog vremena i za čitanje knjiga.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije