Naslovnica Vijesti

Lakše je gasiti vatru i motati cijevi nego biti u političkoj vatri

23. kolovoza 2017. u 12:00 0 komentara 108 prikaza

U studenom prošle godine na konstituirajućoj sjednici Općinskog vijeća Zavidovići Redžo Seferović je izabran za predsjednika. I već nakon prve sjednice, cijela BiH i zemlje okruženja brujale su o njemu zbog snimke prve sjednice koju je netko objavio na Youtubeu.

Da se Seferovića, koji se nije snašao u svom debiju, dodatno omalovaži dodavani su i različiti efekti, pozadinski smijeh i slično. Ipak, ovaj Rom i vatrogasac po zanimanju nije se dao obeshrabriti već je hrabro krenuo u nastavak svog političkog djelovanja za dobrobit svoje općine. Za Večernji list Seferović je ovih dana dao intervju.

Gospodine Seferović, bliži se prva obljetnica izbora. Kada ste izabrani ispred A-SDA u Općinsko vijeće Zavidovića i postali predsjednik Vijeća, brutalnim metodama vas se ismijavalo. Danas, kad je to razdoblje iza vas i kad ste se uhodali u vođenju sjednica, kako komentirate vrijeme ismijavanja i one koji su vas željeli ismijati?

Da. Kao što ste rekli, bio sam ismijan od mojih kolega. Sve je počelo kada sam, zahvaljujući građanima općine Zavidovići, na listi svoje stranke A-SDA dobio povjerenje. Podržali su me i vijećnici i predsjedatelji Općinskog vijeća Zavidovići. Na samom mom izboru svima, i SDP-u i DF-u i SZ-u BiH je to bilo neshvatljivo, pa i nemoguće. Pojedinci iz navedenih stranaka su se smijali, podsmjehivali, rugali mi se, kritizirali moj govor.

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

 

 

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.