NIHAD IMAMOVIĆ:

Lagumdžiji sam trebao odnijeti torbu s 2,4 miijuna maraka

NIHAD IMAMOVIĆ:
06.12.2016.
u 07:45

Bivši direktor “ASA Holdinga” i biznismen Nihad Imamović gostovao je u emisiji “Točka na 7”

“Sad će punih 6 godina kako sam u mirovini. 2010 godina je bila pakao za mene i odlučio sam napustiti biznis kako ne bi stvarao opterećenje ASA Holdingu i tvrtkama oko ASA Holdinga. 2008 ASA Holding je donio odluku da gradi jedan poslovno stambeni objekat na Čengić Vili. Sve smo radili u dogovoru s općinom Novi Grad. Dobili smo rješenje da počnemo gradilište”, kazao je Imamović.

“Napravili smo sve do nulte kote, a nismo mogli dobiti dozvolu jer nismo imali regulacijski plan. Onda sam ja razgovarao s tvrtkom ‘Butmir’ koja je gradila taj objekat, kako da što prije dobijemo regulacijski plan. Direktor te tvrtke je tada došao s informacijom da trebamo platiti 2,4 milijuna KM u kešu”, dodao je.

Imamović je, kako prenosi Dnevnik.ba, kazao da sve što tvrdi ima zabilježeno na snimcima u Federalnom MUP-u.

“To postoji na snimku u Federalnom MUP-u. Tada sam trebao dobiti dvije torbice u koje ću staviti novac i otići u Bošnjački institut i razmijeniti je sa Zlatkom Lagumdžijom. Tako je bilo planirano. Bio je to lipanj 2009. godine. Onda je meni sugerirano da se jedno desetak dana maknem iz Sarajeva. Dana 19. lipnja mi je rečeno: Akcija je provaljena, nema ništa od predaje novca. Gradonačelnik Alija Behmen apsolutno nije imao nikakvog upliva u to. Na snimku se sve čuje i zna se tko je bio na tom sastanku”, rekao je Imamović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?