IZA KULISA
Povratak na članak

Lagumdžija opet srušio dogovor o “Sejdić - Finci”

Kako doznaje Večernjak, početak sastanka je iznenadio sve domaće političke sudionike da će se nakon teških političkih i socijalnih napetosti prosvjeda koji su kulminirali neredima, uopće razgovarati o pitanju “Sejdić - Finci”

Komentari 5

MA
mate45
09:57 19.02.2014.

Odavno je poznato da je Z. Lagumdžija glavni kočničar da se postigna kakav takav dogovor da bi se Hrvatima omogućiji minimalni uvjeti da sami sebi biraju svoje prestavnike u vlasti. Zato me čudi da na prostorima sa Hrvatskom većinom postoje ogranci SDP.a i članova iz Hrvatskog naroda.

VL
Avatar deziderij
deziderij
20:04 19.02.2014.

Najpokvareniji i najopakiji političar na Balkanu i bližoj okolici.

VL
MI
Miki2
19:22 19.02.2014.

Ma kada je se netko dogovorio sa Lagumdžijom? Nikada. Pa on ne želi da netko drugi bude zadovoljan, bar malo, a to se posebno odnosi na Hrvatski narod. Pa moj Lagumdžija, evo ti prijedlog; Neka Bošnjaci biraju Hrvatskog a Hrvatii Bošnjačkog člana predsjedništva, može li tako?

VL
BO
Bosnjak
12:58 19.02.2014.

Javno pozitivno mjenje i simpatije prema svim postojecim partijama i liderima ne postoje vise. Zbog toga i protesti. Svi zajedno su imali dovoljno vremena da postignu jednu realnu opciju koja bi odgovarala svima. Protestanti u TZ Kantonu zele na vlast Svetlanu Cenic. To pokazuje s jedne strane i spremnost za promjene i potrebu za strucnosti ali i zasicenost od postojecih. Sigurno nije rjesenje, niti je normalno da se ljudi kolektivno odvajaju i svrstavaju samo zbog imena u lose ljude i nacionaliziraju, pri tome ne uzimajuci u obzir ni stare, ni bolesne, djecu, siromasne, napustene...Niti je ljudski niti je vjerski, niti je nikako.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.