EMIR SULJAGIĆ:

Lagumdžija odlazi ‘na smetlište povijesti’

'suljagic'
Foto: ''
29.01.2014.
u 09:20

- U protekle četiri godine lagao je (Lagumdžija) svakome o svemu i uvijek, napisao je Suljagić

Vodstvo SDP-a BiH i predsjednik Zlatko Lagumdžija suočili su se s teškim optužbama za izdaju socijaldemokracije, ali i bošnjačkog naroda koje su javno izrekli dosadašnji zastupnik te stranke u Parlamentu RS Slobodan Popović i koordinator bošnjačke nevladine udruge “1. mart” Emir Suljagić. U otvorenom pismu Lagumdžiji, Suljagić je posebno zamjerio što podupire zakon o prebivalištu.

- U protekle četiri godine lagao je (Lagumdžija) svakome o svemu i uvijek, napisao je Suljagić u otvorenom pismu s ironičnim naslovom “Hvala, Zlatko”. U pismu Lagumdžiji tvrdi kako je to konačna izdaja Bošnjaka i njihovo tjeranje u geto, točnije pobjeda političkih ciljeva Slobodana Miloševića i srpskih nacionalista. Najviše mu zamjera jer je svojim djelovanjem “ubio multikulturalizam kao politički koncept” nakon što je odlučio kako su “novac i vlast važniji od svega”. Zaključuje kako će Lagumdžija, stoga, nakon izbora u listopadu “zasluženo i neopozivo otići s vlasti na smetlište povijesti”. (z.k.)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije