gost 15. podcasta UZOR

Kulinarska zvijezda središnje Bosne pomiruje dvije strasti - kuhanje i offroad utrke

03.10.2021.
u 21:12

Najbrža kulinarska zvijezda središnje Bosne! U novom izdanju podcasta UZOR pogledajte kako Josip Rajić, javnosti poznat kao sudionik showa "Tri, dva, jedan - kuhaj!" pomiruje svoje dvije strasti, kuhanje i offroad utrke. Kako je bilo sudjelovati u kulinarskom showu te kako je započelo offroad utrkivanje teme su ovog podcasta.

Podcast UZOR, kao ideja i projekt razvijen u okviru Udruge za održivi razvoj UZOR iz Busovače, pokrenut je početkom šestog mjeseca prošle godine. 

Za cilj ima promociju pozitivnih, uspješnih i zanimljivih ljudskih priča. Do sad je u emisijama Podcasta UZOR gostovalo 15 različitih osoba. Ideju su osmislili i u konačnici realiziraju Dario Plavčić i Bojan Petrović koji je ujedno i voditelj, a Dario je zaslužan za produkciju podcasta.

„Zanimljive i uspješne goste možete gledati na našem YouTube kanalu Podcast UZOR. Kod odabira sugovornika se vodimo tim da osobe s kojim razgovaramo mogu ispričati neku priču o svom uspjehu kako bi inspirirali i ohrabrili druge da slijede svoje snove i želje.“, ističu iz udruge UZOR.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?