Isprobajte!

Kuhar otkrio jednostavan trik kako da pečena piletina uvijek ispadne savršeno hrskava

piletina
01.03.2022.
u 07:42

Mnogi će se složiti da dobra pečena piletina mora imati hrskavu koricu pa je jedan kuhar iz Chicaga odlučio s pratiteljima podijeliti kako mu to svaki put uspije.

Njegov je jednostavan trik brzo postao viralan, uglavnom jer ne zahtjeva nikakve posebne sastojke ili začine; i treba vam samo nekoliko sekundi.

Na svom je profilu m_yasin24 objasnio da je sve što trebate za savršeno hrskavu piletinu kipuća voda.

- Kipuća voda zateže kožu piletine i tako ju čini hrskavom... - rekao je u videu i pokazao kako na pileće batke prije nego ih stavi u pećnicu izlijeva tek prokuhanu vodu.

- Nakon što ju zalijete vrućom vodom, piletina ne može biti 'gnjecava' - poručio je chef.

- Stvarno djeluje, hvala! - poručili su mu pratitelji, a njegov je jednostavan savjet sakupio nevjerojatnih 7,8 milijuna lajkova, prenosi The Sun.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Kupnja

Pretplata