korisni trikovi

Kuglice od aluminijske folije učinit će glačanje puno lakšim

Dreamstime
18.10.2019.
u 08:42

Dovoljne su od dvije do tri, a napravite ih jednostavno - uzmite komad aluminijske folije i napravite kuglicu veličine loptice za tenis. Osim za glačanje odjeće, može pomoći i kod zagrijavanja doma

Neke domaćice ubacuju kuglice od aluminijske folije u perilice i sušilice rublja. To je odličan trik koji čini glačanje puno lakšim i bržim jer odjeća nakon pranja nije toliko zgužvana.

Kuglice od aluminijske folije pomažu da se kod pranja odjeća bolje okreće, a time i opere, dok u sušilici stopiraju stvaranje statičkog elektriciteta. Neki tvrde da su aluminijske kuglice odlična alternativa omekšivaču za rublje. Dovoljne su od dvije do tri, a napravite ih jednostavno - uzmite komad aluminijske folije i napravite kuglicu veličine loptice za tenis, piše 24sata.hr. 

Ona može pomoći i kod zagrijavanja doma. Iza radijatora, posebno iza onih koji se nalaze na vanjskim zidovima, stavite foliju tako da sjajni dio bude okrenut prema radijatoru. Prolaz topline bit će usmjeren na prostoriju pa će biti toplije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije