u kolovozu

"Krimolovci“ zaprimili 444 poziva od kojih su 23 s korisnim informacijama

Krimolovci
02.09.2021.
u 17:28

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) su u kolovozu 2021. godine registrirali ukupno 444 poziva, od kojih su 23 s korisnim informacijama o kaznenim djelima i izvršiteljima, na osnovu kojih je napravljeno isto toliko kriminalističko - obavještajnih izvješća.

Također, putem telefonske linije „Krimolovci“, zaprimljeno je ukupno 358 poziva, od kojih je 15 bilo s korisnim informacijama o kaznenim djelima i izvršiteljima.

- Putem telefonskog obrasca za prijavu kaznenog djela na službenoj web stranici SIPA-e, zaprimljeno je 86 prijava, od čega je osam bilo s korisnim informacijama od kojih je šest dostavljeno na postupanje Kriminalističko-istražnom odjeljenju SIPA-e – priopćeno je.

U mjesecu kolovozu je pristiglo 13 povratnih informacija po kojima je postupala SIPA ili su dostavljene od nadležnog policijskog tijela.

Na osnovu dostavljenih povratnih informacija, utvrđeno je da su nadležnim tužilaštvima dostavljena tri izvješća o počinjenom kaznenom djelu i izvršiteljima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?