u blizini rijeke Drine

Krijumčario robu i napao pripadnika GP BiH

granična policija
24.08.2016.
u 15:02

Pripadnici Postrojbe granične policije Bijeljina jučer su kontrolom graničnog pojasa u blizini rijeke Drine otkrili osobu koja je u kombi, bh. registarskih oznaka, utovarala vreće s tekstilnom robom, priopćeno je iz GP BiH. 

Prilikom sprječavanja da uđe u kombi i pobjegne, državljanin BiH D. Z. je policijskom službeniku nanio lakše ozljede, ali je svladan i uhićen.

Zbog činjenice da je krijumčario robu i napao policijskog službenika prilikom vršenja službene radnje, protiv četrdesetrogodišnjeg D. Z. Tužiteljstvu BiH će biti podneseno izvješće o počinjenom kaznenom djelu.

N. N. osobe, koje su prethodno čamcem iz Srbije u BiH prebacile robu, udaljile su se čamcem u pravcu Republike Srbije o čemu su obaviješteni pripadnici MUP-a Republike Srbije.

Prilikom pregleda vozila otkriveno je šest vreća sa 614 tekstilnih predmeta koji će biti predani Upravi za neizravno oporezivanje BiH.

U 2016. godini Granična policija BiH je evidentirala još jedan napad na službenu osobu prilikom vršenja službene radnje. U 2015. su evidentirana tri napada na pripadnike GPBiH, od čega su dva kaznena djela, navodi se u priopćenju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije