LJUBAV NE MOŽE ČEKATI

Koronavirus nije pokvario sreću mladenaca u Goraždu

Klix.ba
04.04.2020.
u 18:50

Ljubav je jača od korone, poručio je danas mladi bračni par koji zbog pandemije koronavirusa nije želio odgoditi vjenčanje. Harisa Pašovića i Vildanu Moćević u gradskoj upravi Goražde vjenčala je matičarka Azra Valjevčić, a vjenčanju su mogli prisustvovati samo kumovi, piše Klix.ba.

"Situacija je takva kakva jeste, sve oko nas je problematično, i u samom gradu, ali nismo željeli odgoditi vjenčanje", kaže mladi bračni par.

Čestitke im je uputio i gradonačelnik Goražda Muhamed Ramović, a sreću mladenaca nije ništa moglo pokvariti, pa ni činjenica da uz njih nisu bili najbliži prijatelji i rodbina. Vjeruju da će za slavlje biti prilika kada prođe virus. Sve su odgodili poštujući pravila, jedino ljubav ne trpi odgađanje.

"Mi nismo htjeli ništa odgađati, ljubav je jača od svega. Ljubav je jača i od korone", poručio je mladi bračni par.

Već izvjesno vrijeme, od kada su na snazi mjere zabrane zbog pandemije koronavirusa, vjenčanja se u Gradskoj upravi odgađaju.

Haris i Vildana su prvi bračni par u Goraždu koji je svoju ljubav okrunio brakom u vrijeme pandemije, a danas su to učinili i Muamer Herak i Amira Nezir, te Anel Hastor i Nermina Nurak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?