Nikola Špirić

Koriste OSA-u da od Radončića, Čovića i Dodika naprave mete

16.10.2017.
u 08:00

- Mojoj smjeni protivio se HDZ, gospodin Radončić i SBB. Ostale su one stranke koje Službu žele iskoristiti za predizbornu kampanju i od Radončića, Čovića i Dodika napraviti mete. Misle da ih Služba može unijeti u vlast, a ne da služi građanima. Svaku večer u restoranima u Sarajevu prave procjene kako stoje. Službe žele od pravosudnoga sustava napraviti parasustav koji bi im pomogao u ostvarivanju takvog cilja i ja sam na to upozoravao. Nije problem što ja nisam više član Povjerenstva, nego što Službu više nitko ne kontrolira - kazao je za N1 Nikola Špirić komentirajući svoju smjenu iz Zajedničkoga povjerenstva PS BiH za nadzor nad radom OSA-e. Upitan je kome onda, po njegovu mišljenju, služi OSA. - Nekome služi. Vidite podatke, Služba je složeniji sustav nego što mi možemo u emisiji pričati o njoj. Što se tiče podataka koje je netko dao Nacionalu, morao je to biti netko tko je radio tu ili kontrolirao posao, netko jak. Ako netko misli da su odnosi izglađeni, taj se duboko vara - ističe Špirić. Kada je riječ o stanju u državi, naglašava kako je BiH potrebno rješenje, a ne krivac. - Parlament ne radi onim kapacitetom kojim bi trebao raditi, a Vijeće ministara radi od trenutka do trenutka. Na svakoj sjednici trguju oni kojima je stalo odraditi onaj posao koji su stavili kao dnevni red. Uzalud sve te trgovine, mi imao proteklih pet-šest zasjedanja na kojima ne prolazi ništa. Ja sam čovjek koji bi volio da izmjene i dopune Zakona o trošarinama prođu makar onako kako ih je predložio Upravni odbor, ali nisam siguran zbog priopćenja političkih stranaka koje govore da imaju većinu - kazao je Špirić.

Ključne riječi

Komentara 1

BR
brodarevac
12:36 16.10.2017.

Baš si ih dobro nabrojao da je sudstvo nezavisno i država jača zajedno sa Špirićem i ostalom svitom na vlasti konji pokradoše ovu zemlju bi davno bili u zatvor

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?