projekti dominacije vode kaosu
Povratak na članak

Konflikt Hrvata i Bošnjaka minira temelje BiH, put k NATO-u i EU

Komentari 5

GO
Gorann
01:36 13.09.2020.

Bošnjačka politika se uzda u brojnost i međunarodnu zajednicu koja bi rado jednadžbu s tri nepoznanice pretvorila u onu s dvije i tako (žrtvujući Hrvate) riješila problem. Njihova politika ulaže ogromna sredstva na indoktrinaciju i medije, pa će se i na ovom portalu pojaviti nekoliko njihovih komentatora na svaki ovakav i sličan tekst. Situacija je vrlo slična onoj u YU pred raspad, s tim da je zahvaljujući ovakvoj politici Bošnjačkog vodstva i iskustvu iz rata količina mržnje među narodima sada i puno veća.

VL
ĆA
ćavaraspavać
23:01 12.09.2020.

Do izbora konflikt,poslije izbora koalicija!

VL
IJ
I ja tebi
22:43 12.09.2020.

Netko se igra vatrom mogao bi se opeć i to ozbiljno . Bakir i njegovi slogani kao što je komšić ne shvataju u što se upliću.

VL
FY
Fuck you Mother Fucker
22:43 12.09.2020.

Covic igra Karadjordjeva sa Dodikom u kompi i onda kad dobije pokoji samar, onda vice aj. Medjutim to nije jos nista. Upravo je napusao Gordanu Tadic da podigne optuznicu protiv Osmice, naravno svi sad vide da je vrag odnjeo salu, kazna slijedi.

VL
HA
Habuhabuhabu
00:06 13.09.2020.

Ja taj konflikt vidim samo u medijima. U stvarnosti ga nema, ljudi se druze i posluju, mijesani brakovi opet u usponu, a ekstremi izumiru.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.