Bariša Čolak
Povratak na članak

Komšićeva kandidatura je potvrda da moramo ići u izmjene izbornog zakona

Komentari 2

Avatar Feral
Feral
15:23 13.01.2018.

Kanite se vi prica o izbornom zakonu i jednakopravnosti u bijedi i teskom prezivljavanju s e tri naroda su jednakopravvna,zato vam je bolje da se prihvatite posla o poboljsanju zivotnog standarda,zaposljavanja i da ucinite nesto da vas narod nd oflazi masovno vani.To ti je isto ono sko ja danas radim za 20 maraka kod tsvojih,a sutradan kod drugih zaradim duplo vidr, onda jasvoje saljem na klinac.Hocrmo i sa pravom od vladajucih zahtijevamo bolji standard, SVejedno nam je zko vlada i tko ga je izabrao. Pun nam je kufer nacionalnih stranaka i torova gdje svaki vladar izmuza i krv iz svojih ovaca.

VL
SA
Sagitarius
14:33 13.01.2018.

Lijepo i suzdržano treba raditi u ovom periodu pokušaja da se od BiH napravi država tri ravnopravna i konstitutivna naroda izmjenama Izbornog zakona. Svim onim koji pokušavaju neusvajanjem ovih izmjena zadržati nekakav status quo, treba jasno reći da su neprijatelji BiH i da nastavljaju s politikom konflikta.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.