Božo Ljubić u Saboru
Povratak na članak

Komšićev izbor je akt neprijateljstva prema Hrvatima i političko nasilje

Ljubić je rekao d se treći Komšićev izbor ne smije tretirati kao personalno pitanje, već da je to prije svega pitanje Ustava, karaktera, pa i same održivosti BiH.

Komentari 5

AA
aabbcc
17:00 10.10.2018.

Ovaj ne konta da se Hrvati rijesili belaja koji narod zavadja dok ga pljacka !

VL
Avatar Feral
Feral
18:54 10.10.2018.

Ne znam zašto branite u aferama ogrizlog Čovića, jedino što je za svoga mandata uradio je to što je radi izgradnje svoje velebne hacijende vrijedne 5,5 milijuna eura izmjestio tok rijeke Radoblje, on se otkako je ušao u kriminalni BiH-aiH-a hadeze dobro potkožio,hacijenda toliko vrijedna,stan u Mostaru, Makarskoj i tko zna što još,sve to sigurno nije mogao pošteno steći .Hrvat sam i glaso sam za Željka i nisam jedini, tako da ne možete reži da su ga samo muslimani izabrali. Običnom narodu su i on i HDZ-e I njihova produžena ruka HNS na vrh klinca.,

VL
BR
brodarevac
15:50 10.10.2018.

Čović dobio nadpolovičnu većinu u srpskim mjestima : Grahovo, Drvar, Glamoč vidite kako je tamo zaslužio, da je pametniji bio mogo je zaslužiti i kod Bošnjaka.

VL
Avatar Booyakasha
Booyakasha
11:06 11.10.2018.

Zasto Ljubić prima dvije plate, jednu u Hrvatskom Saboru, a drugu u Bosni i Hercegovini, dakle sjedi jednom zadnjicom na dvije stolice

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.