Odnos HDZ-ovih partnera u vlasti o hrvatskom pitanju
Povratak na članak

Komšić za građansku BiH, Radončić za tri identiteta

Izigravanje hrvatske političke volje

Komentari 11

Avatar error
error
11:51 26.10.2014.

Ako nema hrvatske federalne jedinice tj ako se hravtima ne omoguci da sami biraju svoje predstavnike nema ni napretka tvorevini zvanoj bih, to je 100% tako ...nema provedbe prsude sejdic-finci bez rjesenja hrvatskog pitanja, to je jasno kao dan ,, kad nisu muslimani mogli provesti tu presudu u proteklom mandatu kada hrvati nisu imali svog clana predsjednistva i bili su izbaceni iz vlasti u federaciji bih sigurno nece moci ni sada kada hrvati nakon 8 godina imaju svog clana predsjednistva... hrvati u bih su gradjani EU pa ne moraju po svaku cijenu pristati na ultimatume muslimana koji ce postati gradjani EU za 100 godian a mozda ni tad ako nastave sa politikom centralizacije i majorizacije ...

VL
MI
Miki2
10:52 26.10.2014.

Pojedini političari nikada neće sažvakati činjenicu da jedan narod ne može biti na margini, a u isto vrijeme govoriti o jednakosti naroda u BiH. U čemu oni vide tu ravnopravnost ako drugima uskraćuju ista prava koja imaju ostala dva naroda. Ali samo takva politika pojedince održava na BH sceni.

VL
MA
mamarti
11:47 26.10.2014.

Komšiću Turčina napuši se k....ne

VL
BB
boze.bili
21:37 26.10.2014.

bih može opstat jedino sa tri federalne jedinice a to znači tri entiteta.

VL
Avatar guten_tag
guten_tag
12:18 26.10.2014.

nije bez veze ona izreka: "gora poturica od Turčina" još iz osmanlijskog vremena nastala u narodu. Hrvati moraju biti jedinstveni i čvrsto zastupati svoja prava i internacionalizirati hrvatske zahtjeve. ne mogu imati kućni ljubimci veća prava od naroda koji je svoj na svom u BiH i koji je najviše stradao u ratu. neprijatelji hrvatskog naroda koji su ga ubijali i progonili od Srba, muslimana, arapskih terorista, stranih plaćenika i jugo komunističkih ubojica žele Hrvate eliminirati i protjerati iz BiH da bi pojednostavili situaciju RS Srbima, Federacija muslimanima. za opravdanje zločina protiv Hrvata izmislili su tobožnje grijehe Hrvatske i Hrvata za "lošu politiku prema BiH" i kako je "Tuđman dijelio Bosnu". sve je naravno laž jer Hrvatska i predsjednik Tuđman su spasili BiH od potpune okupacije a BiH je bila baza za napade i agresiju na Hrvatsku što se želi prikriti i relativizirati. za sve postoje međunarodni ugovori, sporazumi i sve je sukladno međunarodnom pravu. progon Hrvata je počeo kad je strani plaćenik naredio pljačku hercegovačke banke i progon, lažna suđenja i smjene hrvatskih predstavnika u vlasti BiH, sve suprotno Dejtonskom sporazumu. ako je narod jedinstven u zaštiti svojih prava ona moraju biti priznata.

VL
ZE
zebac
10:28 26.10.2014.

more li se ikako bez tog hrvatomrzca komšića?

VL
Avatar error
error
19:07 26.10.2014.

Hrvatima nitko nista ne treba dati u bih, oni imaju svoje obranjene prostore i dan danas, nitko hrvatima to ne moze oduzeti, sve hrvatske opcine koje su obranili hrvati tj pripadnici HVO od muslimanske vojske i srpske vojske i dann danas imaju sahovnice na ulicama gradova i to ce tako biti zauvijek, niste nam mogli nista u ratu a necete ni u mirun, osim sto nam mozete popu*it racku...uzmi u sredisnjoj bosni kiselajk,kresevo, busovaca, vitez,n.travnik, zepce, usora... sahovnica je to obranila i ona se ponosno vijori i dan danas, da ne spominjem hercegovnu :)

VL
CO
cope
16:10 26.10.2014.

Pokusali ste 1991-1995 da agresijom na sopstvenu drzavu BIH potpomognuti Hrvatskom napravite HB I pripojite se Hrvatskoj.Nije vam tada uspijelo I sada ce te dobiti ono sto vam se dadne,jer vise nemate politicke snage da nesto uslovljavate.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.