Sarajlić:

Komisija dala pozitivno mišljenje za imenovanje Juske i Jusića

vijeće
11.05.2016.
u 10:07

Komisija za pripremu izbora Vijeća ministara BiH zasjedala je jutros i dala pozitivno mišljenje u vezi s imenovanjem Ismira Juske za ministra komunikacija i prometa i Seada Jusića za zamjenika ministra obrane u Vijeću ministara BiH.

Predsjedatelj Komisije Asim Sarajlić je nakon sjednice kazao Feni da je Komisija, u skladu s ovlaštenjima, kandidate za ministra i zamjenika ministra pozvala na intervju.

- U vrlo kratkom intervjuu čuli smo njihove osvrte na budući rad. Poslije intervjua, Komisija je dala preporuku za oba kandidata da idu danas na sjednicu Predstavničkog doma i Komisija će dati pozitivno mišljenje - kazao je Sarajlić.   

Potvrđivanje imenovanja ministra komunikacija i prometa  i zamjenika ministra obrane u Vijeću ministara BiH jedna je od predviđenih točaka dnevnog reda sjednice Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH zakazane za danas.

Za ministra komunikacija i prometa je predložen Ismir Jusko, a za zamjenika ministra odbrane Sead Jusić, kadrovi Saveza za bolju budućnost (SBB) BiH.

Parlamentarna skupština BiH je početkom prosinca prošle godine potvrdila odluku predsjedatelja Vijeća ministara BiH o smjeni ministra komunikacija i prometa BiH Slavka Matanovića i zamjenika ministra obrane BiH Emira Suljagića, kadrova Demokratske fronte.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?